PostzegelontwerpFilatelie Software

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows XP / Vista / 7..10
  : Scherm, min. 1280 x 900 pixels
  : Min. 30 MB vrije ruimte op schijf
  : kleurenprinter

  Handleiding

  Kijk hier voor de uitvoerige uitleg van het programma (14 pagina's), of klik op de link hiernaast voor de installatie van dit programma.


  Hebt je nog vragen suggesties en / of opmerkingen met betrekking tot dit programma of met de installatie, stuur dan een berichtje via ons Contact formulier.

Inleiding

Met dit programma hebben we alle eerdere filatelie programma's van deze website in een programma weten onder te brengen. Dit programma is met name gemaakt voor diegene die zelf postzegels (voor reclame doeleinden) en Supplementen willen ontwerpen. Verder is er het programma 'Filapost' bijgeleverd die ook als zelfstandig programma is te downloaden. Bij de installatie van het programma worden er een aantal afbeeldingen bijgevoegd. Nadat het programma is geregistreerd kun je extra ruim 4800 afbeeldingen gratis downloaden vanaf de website. Hier kun je dan verder lezen hoe je deze extra afbeeldingen (in zip-formaat) kunt toevoegen aan de al geinstalleerde afbeeldingen. Voor een optimale werking van het programma is het aan te bevelen om het programma te installeren in de Root van de C schijf, b.v. 'C:\Postzegel\', kijk hiernaast voor een uitvoerige uitleg t.b.v. de installatie (Pdf).

Mogelijkheden

 • Bewerken van het ontwerp met een 50 tal filters en effecten zoals sepia, old dutc, wave, relief enz.
 • Afdrukken van de ontworpen postzegel geschikt voor A4-formaat in verschillende variaties.
 • Compleet tekenprogramma met allerlei hulpmiddelen om de postzegel zelf te ontwerpen.
 • Het plaatsen van z.g. tekst ballonnetjes en Arrows in verschillende variaties en afmetingen.
 • Het ontwerpen van de Supplementen op A4 formaat, of maak jouw eigen stempel.
 • Een database programma (Filapost) om jouw verzameling te beheren.
 • Informatie & Registratie

  In de demo-versie van Postzegel Ontwerper zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het saven en afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 12,95,- Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rek.nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Postzegel Ontwerper en jouw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar je toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder de button Help/Registratie. Wilt je meer informatie of wil je dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met jos@dickmann.org. Heb je nog vragen, suggesties en/of opmerkingen met betrekking tot dit programma of met de installatie van dit programma, stuur dan een berichtje via ons Contact formulier.

  Download

  Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kun je hier de demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

  Rekening nummer : 92.40.50.977
  IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
  BIC nummer : ABNANL2A