Bingo & KienenPuzzels & Games

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 10 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger
  : En natuurlijk heel veel geluk

Inleiding

Iedereen heeft wel eens het bekende spel Bingo gespeeld. Meestal wordt het met de bekende ballen gespeeld die één voor één worden getrokken. Met dit computer programma is het trekken van de 75 of 90 ballen voorgoed verleden tijd en zal in de toekomst door de computer worden gedaan. Het trekken van de ballen met de computer zal altijd willekeurig worden gedaan en kan derhalve niet worden gemanipuleerd door de gebruiker. De getrokken getallen worden in twee lijsten bijgehouden, n.l. op volgorde van trekking en op alfabetische volgorde. Een extra mogelijkheid van dit programma is het afdrukken van de Bingo- en Kienkaarten. Er worden steeds 6 kaarten resp. tabellen per pagina (A4) afgedrukt. Bingo noemt men soms verkeerdelijk kienen gezien er tussen beide spelen toch wel enkele essentiële verschillen zijn. Kijk hier voor de verschillen tussen Bingo en Kienen.

Informatie & registratie

In de demo-versie van Bingo zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het saven en afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 7,50 Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rekening nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Bingo en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder het item Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

Download

Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de Demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

Rekening nummer : 92.40.50.977
IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A