NijmegenStad aan de Waal

CD-Rom van Nijmegen

Nijmegen is een bruisende stad waar het hele jaar veel bedrijvigheid is, met deze gedachte is deze cd-rom gemaakt. Het is een fotografische rondwandeling door de stad Nijmegen geworden met meer dan 2000 foto's hoe Nijmegen er in het jaar 2002 bij stond. We zijn in februari met de wateroverlast begonnen. De meeste lokaties en objecten die we hebben gefotografeerd zijn van verschillende kanten en op verschillende jaargetijden in beeld gebracht om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van Nijmegen en haar omgeving. Natuurlijk zijn we lang overal niet geweest maar dat komt misschien in een volgende versie van deze CD-Rom waar we dieper kunnen ingaan op de verschillende onderwerpen en de geschiedenis van Nijmegen.

Voor wie is deze CD-Rom bedoeld?

In de allereerste plaats voor de inwoners van Nijmegen zelf, maar ook leuk om als cadeau te geven aan verre familie buiten Nederland om op deze manier te laten zien hoe de gemeente Nijmegen er in de tegenwoordige tijd uit ziet. Zeer zeker de moeite waard zijn de oude postkaarten uit het verleden van Nijmegen, een stukje promotie voor Nijmegen met het oog op het 1900 jarig bestaan dat Nijmegen heeft gevierd.

Informatie & bestellen

U kunt deze CD-Rom van Nijmegen bestellen door slechts € 7,95 (incl. verzendkosten) over te maken op onderstaand rek.nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van CD-Rom Nijmegen, vergeet uw huisadres niet te vermelden. Na ontvangst van het bedrag wordt de CD-Rom z.s.m. verzonden. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

Rekening nummer : 92.40.50.977
IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A