VisitekaartjesDiverse Software


 • : Klik hier voor de werkelijke grootte

  Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 150 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 8.0 of hoger

  : Klik hier voor enkele screendumps

Inleiding

Een visitekaartje, ook wel naamkaartje genoemd, is meestal een kartonnen kaartje met de persoonlijke contactgegevens, dat bij eerste ontmoetingen (of: in plaats daarvan) overhandigd wordt om toekomstig contact te vergemakkelijken. Doorgaans worden zij gebruikt in de zakelijke sfeer, maar prive- of hobby-toepassingen komen ook voor. Bij een bezoek aan een hoogstaand persoon gaf men zijn visitekaartje aan een bediende, die het aan de te bezoeken persoon overbracht als introductie van de bezoeker. Bij feesten werd het aan de ceremoniemeester overhandigd, zodat die de net aangekomen gast correct kon aankondigen. Het online visitekaartjes (Business Cards) ontwerpen en bestellen is tegenwoordig via verschillende website een kleine ingreep. Het nadeel is dat je gelijk 500 of meer moet bestellen in hetzelfde ontwerp. Met dit programma zijn deze nadelen voorgoed verdwenen. Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn van dit programma. De gebruikte papiersoort is meestal 250 t/m 300 g/m2, de afmeting die in het programma wordt gebruikt voor het standaard visitekaartje is 85 x 55 mm.

Mogelijkheden van Visitekaartjes

 • Ontwerp tekenprogramma met tal van mogelijkheden en voorbeelden.
 • Afdrukken van de kaartjes in 9 of 10 per pagina (A4).
 • Afdrukken van het visitekaartje als jaarkalender.
 • QR-Code afdrukken op het kaartjes met jouw eigen webadres.
 • Ruim 2500 cliparts die je kunt gebruiken in het programma.
 • Alle Social Media logo's voor op het visitekaartje.
 • Tal van achtergrond voorbeelden in diverse items.
 • Mogelijkheid om zelf achtergronden te ontwerpen uit eigen foto's.
 • Informatie & registratie

  In de demo-versie van Visitekaartjes zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 9,50 Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rekening nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Visitekaartjes en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder het item Help/Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

  Download

  Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de demoversie downloaden (55 Mb). Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels. Voor installatie van dit programma kijk hier voor een (pdf) voorbeeld.

  Rekening nummer : 92.40.50.977
  IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
  BIC nummer : ABNANL2A