Mijn UitnodigingGrafische Software

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows XP / Vista / 7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 30 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 7.0 of hoger
  : kleurenprinter

  Handleiding

  Kijk hier voor de uitvoerige uitleg van het programma Mijn Uitnodiging, of klik op een van de rechter links voor enkele (Screendumps) van het programma.


  Hebt je nog vragen suggesties en / of opmerkingen met betrekking tot dit programma of met de installatie, stuur dan een berichtje via ons Contact formulier.

Inleiding

Welkom bij het programma Mijn Uitnodiging. Dit programma is met name gemaakt voor diegene die zelf een uitnodiging willen ontwerpen voor b.v. een verjaardag, huwelijksfeest of elk ander feestje waar een uitnodiging van toepassing is. Bij de installatie van het programma worden er een aantal Frames, Achtergronden, Stickers, Maskers en Templates bijgevoegd. Nadat het programma is geregistreerd kun je de extra ruim 2000 afbeeldingen gratis downloaden vanaf de website. Kijk in het programma onder 'Help/Meer afbeeldingen'. Op de website kun je dan verder lezen hoe je deze extra afbeeldingen (in zip-formaat) kunt toevoegen aan de al geinstalleerde afbeeldingen. Voor een optimale werking van het programma is het aan te bevelen om het programma te installeren in de Root van de C schijf, b.v. 'C:\Uitnodiging\'

Mogelijkheden

 • Bewerken van het ontwerp met een 50 tal filters en effecten zoals sepia, old dutc, wave, relief enz.
 • Afdrukken van de ontworpen uitnodiging geschikt voor A4-formaat in verschillende variaties.
 • Jouw eigen jaarkalender ontwerpen met foto.
 • Ruim 2000 frame's (sprookjes), achtergronden en stickers om jouw verjaardagskaart op te fleuren.
 • Omlijsten van het ontwerp met ruim 200 schilderij-lijsten.
 • Compleet tekenprogramma met allerlei hulpmiddelen om de kaart zelf te ontwerpen.
 • Het plaatsen van z.g. tekst ballonnetjes in verschillende variaties en afmetingen.
 • Screendump (schermafdruk) van het bureablad met een muisklik.
 • Informatie & Registratie

  In de demo-versie van Mijn Uitnodiging zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het saven en afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 10,- Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rek.nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Mijn Uitnodiging en jouw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar je toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder de button Registratie. Wilt je meer informatie of wil je dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met jos@dickmann.org. Heb je nog vragen, suggesties en/of opmerkingen met betrekking tot dit programma of met de installatie van Mijn Uitnodiging stuur dan een berichtje via ons Contact formulier.

  Download

  Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kun je hier de demoversie (12 Mb) downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

  Rekening nummer : 92.40.50.977
  IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
  BIC nummer : ABNANL2A