TrappuzzelPuzzels & Games

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 10 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger

Inleiding

Trappuzzel is een programma dat bijna volledig automatisch een z.g. trappuzzel ontwerpt. De orginele benaming voor dit soort puzzels is overigens Filippine. Door middel van de eenvoudige opzet en uitleg bij de verschillende handelingen kunt u in een zeer korte tijd een complete puzzel in elkaar zetten. Met deze puzzel is een complete Nederlandse bibliotheek bijgevoegd met meer dan 490.000 woorden. In deze woordenlijst zijn alle woorden met de letter IJ vervangen door de griekse letter Y. Dit programma is zeer geschikt voor iedereen die puzzels moeten ontwerpen voor een vereniging, tijdschrift, clubblad of een krant. Bij dit programma is een kant en klare puzzel bijgevoegd om als voorbeeld te dienen. Voor zowel het vertikale zoekwoord als de horizontale puzzelwoorden gebruiken we uitsluitend woorden die minimaal 5 en maximaal 20 tekens lang moeten zijn. De woorden mogen uiteraard geen leestekens bevatten.

Informatie & registratie

In de demo-versie van Trappuzzel zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het saven en afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 5,- Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rek.nr. t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Trappuzzel en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma Trappuzzel onder het item Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

Download

Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

Rekening nummer : 92.40.50.977
IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A