ResizeGrafische Software

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 10 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger

Inleiding

In deze tijd van digitaal foto's maken is het soms handig om grote aantallen foto's eenvoudig en snel te verkleinen of zelfs te vergroten tot een formaat die we zelf kunnen bepalen. Met dit programma kunnen we deze handelingen snel uitvoeren zonder gebruik te maken van dure en complexe tekenprogramma's waarvan het gebruik al geruime tijd in beslag neemt. Selecteer de foto's die we willen verkleinen of eventueel vergroten, geef de breedte en hoogte in pixels aan, selecteer of we de foto's willen saven naar Jpg of Bmp en typ de compressie kwaliteit voor Jpg plaatjes in (75..100%), selecteer een map waarin de foto's moeten worden opgeslagen, druk als laatste op de startknop en het programma doet de rest. Veel software voor weinig geld!

Informatie & registratie

In de demo-versie van Resize zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het saven en afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 7,50 Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rek.nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Resize en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder de button Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

Download

Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

Rekening nummer : 92.40.50.977
IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A