Print4T9Grafische Software

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 10 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger

  Mogelijkheden

  : Labels voor CD-Roms
  : Inlegvel voor CD-Roms en DVD
  : Etiketten met eigen foto en/of naam
  : Kerstkaarten met eigen foto
  : Hokjes papier van 5 t/m 10 mm
  : Bladpapier voor muzieknoten
  : Jaar en maand kalenders met foto
  : Score formulieren voor Yathzee

Inleiding

Even snel een foto afdrukken of even snel een label op een CD-Rom plakken of snel een verjaardagskalender maken met een foto van de familie erop, u weet als geen ander dat voor deze handelingen vaak meerdere programma's moeten worden gebruikt. Met dit programma Print4T9 behoren deze problemen tot het verleden omdat al deze items zijn gebundeld in één programma. Met dit programma is het mogelijk om 49 verschillende onderdelen te printen met een minimum aan handelingen. Standaard zijn er 10 verschillende layouts voor CD-labels in het programma aanwezig voor CD-Roms en DVD zodat er nooit naar gezocht hoeft te worden. Als extra is er een Cijfer-kaart ontwerper ingebouwd om jublileum kaarten te maken met foto voor b.v. het 100 jarig bestaan van uw bedrijf of voor een kennis die 25 jaar is geworden. Men kan er zelfs score-formulieren voor Yathzee mee printen.

Informatie & registratie

In de demo-versie van Print4T9 zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het saven en afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 5,- Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rek.nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Print4T9 en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder de button Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

Download

Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

Rekening nummer : 92.40.50.977
IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A