Picture2HtmlWebsite Design

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 10 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger

Inleiding

Om een fotoslide-show te maken in een Html pagina moeten vaak complexe programma's worden aangeschaft. Dit programma Picture2Html kan een Html pagina met een fotoslide-show volledig automatisch ontwerpen zonder dat u ook maar iets van het programmeren van Html moet weten. Nadat u de foto's of plaatjes hebt geselecteerd die elke grootte mogen hebben kunt u een keuze maken uit 6 verschillende fotoslide-shows. De foto's of plaatjes mogen een extensie hebben van Jpg, Bmp of Gif. Deze bestands-formaten mogen door elkaar worden gebruikt waarna het programma er automatisch Jpg plaatjes van maakt en ze in een bepaalde grootte converteerd. De geexporteerde foto's en pagina's worden in een door u opgegeven map geplaatst in de applicatie map. Deze complete Html pagina's kunnen vervolgens in uw eigen website worden geplaatst.

Informatie & registratie

In de demo-versie van Picture2Html zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het saven en afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 7,50 Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rek.nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Picture2Html en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder de button Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

Download

Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

Rekening nummer : 92.40.50.977
IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A