Passport PhotographGrafische Software

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 10 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger

  Acceptatie Criteria

  Maatvoering & Kwaliteit (Pdf)
  Fotomatrix - transparant (Pdf)

  Website's

  Paspoort informatie - website

Inleiding

Met het programma Passport Photograph kunt u uw eigen pasfoto ontwerpen voor uw rijbewijs, identiteitsbewijs of paspoort volgens de nieuwe normen van 2006. Het programma is uniek en enigste in zijn soort dat speciaal gericht is op het ontwerpen en afdrukken van uw eigen pasfoto's. Het ontwerpen van de pasfoto gebeurt in 5 stappen. Laad een foto in Jpg, Bmp of Gif formaat van waaruit de pasfoto moet worden geselecteerd, maak met de selectie-rechthoek een keuze uit deze foto, bewerk eventueel de foto met de uitgebreide bewerkingstools van dit programma, druk de foto af met diverse mogelijkheden en/of juiste afmetingen met de printfunctie, sla als laatste de foto op uw computer op om deze op een later tijdstip nog eens te kunnen gebruiken. Bij het afdrukken kan zelfs de pasfoto als sluitzegelvelletje worden geprint. Door middel van de ingebouwde matrix die over de foto wordt geplaatst kunt u exact de positie van het gezicht bepalen om zo een goede pasfoto te maken.

Informatie & registratie

In de demo-versie van Passport Photograph zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het saven en afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 9,95 Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rek.nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Passport Photograph en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder de button Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

Download

Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

Rekening nummer : 92.40.50.977
IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A