MultiviewerGrafische Software

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 10 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger

Inleiding

Multiview is een programmatool dat 45 verschillende bestanden kan openen en laten zien of afspelen. Als voornaamtse functie is het tonen van foto's en/of plaatjes in de 3 bekende bestands-formaten n.l. Jpg, Gif en Bmp. Door een aantal foto's te selecteren kan men o.a. een Slide-Show starten, de foto's naar 8 verschillende Html pagina's converteren als fotoalbum (u hoeft in dit geval geen programmeur te zijn, het wordt volledig automatisch gemaakt en kan zo als zelfstandige pagina in een website worden toegevoegd), exporteren naar een Jpg of Bmp bestand in afmetingen naar keuze, tonen van de foto's als kleine thumbnails en als hoofdzaak de foto bewerken door meer dan 30 filters zoals converteren van de foto naar grijswaarden, negatief, spiegelbeeld, aquarel, reliŽf, borders, kleurenomzetting enz... Bestandsformaten om muziek mee te beluisteren zijn o.a. Mp3, Wav en Midi.

Informatie & registratie

In de demo-versie van Multiviewer zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het saven en afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 9,95 Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rek.nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Multiviewer en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder de button Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

Download

Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

Rekening nummer : 92.40.50.977
IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A