Monopoly FactoryPuzzels & Games

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 150 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 8.0 of hoger
  : Beschrijving van het programma

Inleiding

Je kent vast wel het spel Monopoly, het spel waarbij je probeert om door het kopen van straten en het bouwen van huizen zoveel mogelijk geld te verdienen en je medespelers te verslaan. Monopoly is al een heel oud spel. In de winkel zijn veel varianten van het spel te vinden. Met deze variant van Monopoly kunt u zelf bepalen welke straatnamen, woonplaatsen en Euro-bedragen u wilt plaatsen op het Speelbord. U kunt zelfs de Kans- en Algemeen Fonds kaarten wijzigen in een door u gekozen tekst. Het speelgeld dat wordt gebruikt voor dit spel kunt u ook zelf ontwerpen en afdrukken. Stel u eens voor om uw eigen Monopoly spel met uw straatnamen uit uw buurt te ontwerpen. Met dit programma 'Monopoly Factory' is dit mogelijk geworden. Om het spel meteen te beginnen is er een compleet Monopoly spel van de gemeente Doetinchem bij inbegrepen. Om een indruk te krijgen kunt u hier de Eigendomsbewijzen bekijken die voor het spel van Doetinchem zijn ontworpen.

Informatie & registratie

In de demo-versie van Monopoly Factory zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 9,50 Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rekening nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Monopoly Factory en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder het item Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

Download

Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de Demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

Rekening nummer : 92.40.50.977
IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A