LuckynumbersPuzzels & Games

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 20 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger

  Gratis Wallpapers

  Klik hier voor gratis achtergronden of wallpapers in zip-formaat. Plaats deze uitgepakt in de map 'Backgrounds' in de applicatie-map.

Inleiding

Welkom bij dit programma genaamd Luckynumbers. Dit programma kunt gebruiken voor tal van doeleinden waarin getallen een belangrijke rol spelen, b.v. een loterij. Het is een variant op de bekende fruitmachines die in veel cassino's en openbare gelegenheden staan. Bij de start beginnen 3 rollen te draaien met de getallen 0..9 De computer trekt willekeurig een getal van 1 t/m een zelf gekozen getal t/m 999. Na een verstreken tijd (in te stellen) stoppen de rollen langzaam en wordt het getal getoond. Stel u wijzigd het maximum getal tot 75 en u kunt het spel Bingo gaan spelen. Getallen worden nooit 2 maal hetzelfde gekozen. De getrokken getallen worden in een lijst geplaatst en kunnen altijd weer worden terug bekeken. Als extra mogelijkheid kunt u in plaats van de getallen ook afbeeldingen van fruit instellen zodat het meer op de bekende fruitmachines lijkt die tevens een score bijhouden. Voor een meer uitgebreide uitleg kunt u alvast de beschrijving doorlezen (pdf).

Informatie & registratie

In de demo-versie van Luckynumbers zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het aantal getrokken nummers. De prijs van dit speelse programma is slechts € 5,00. Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rek.nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Luckynumbers wordt het registratienummer per mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met jos@dickmann.org

Download

Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier gratis de demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

Rekening nummer : 92.40.50.977
IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A