Letter BingoPuzzels & Games

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 10 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger

Inleiding

Letter Bingo is een variant op het bekende Bingo met de getallen 1 t/m 75 of 90. Met dit spel Letter Bingo worden er letters getrokken van het alfabet A t/m Z in plaats van de getallen. De Bingo formulieren die nodig zijn voor dit programma kunnen worden afgedrukt in 4 verschillende afmetingen en het aantal vakjes. Kijk hier voor deze verschillen bingo formulieren. Als extra is er een Woorden Quiz bijgevoegd, het letterrad trekt 12 willekeurige letters, probeer in een bepaalde tijd zoveel mogelijk woorden in te vullen bestaande uit de 12 getrokken letters. Elke letter heeft een bepaalde letterwaarde. De score wordt bijgehouden in een hoogstscore lijst met de namen van de spelers. Dit is met name geschikt voor kinderen die een bepaalde taalachterstand hebben.

Informatie & registratie

In de demo-versie van Letter Bingo zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het aantal getrokken letters en het printen. De prijs van dit programma is slechts € 8,50 Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rekening nummer, t.n.v. J.Dickmann, onder vermelding van Letter Bingo en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder de button Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

Download

Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

Rekening nummer : 92.40.50.977
IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A