Mijn KasboekDiversen

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 10 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger

Inleiding

Een gemakkelijk, simpel en goedkoop offline digitaal huishoudboekje voor de Nederlandse huishoudens zonder gebruik te maken van b.v. Excel of programma's met een legio aan toeters en bellen. 'Mijn kasboek' geeft inzicht in inkomsten en uitgaven. Inzicht dat in tijden van crisis, zeker niet mag ontbreken. Met dit programma kunt u heel eenvoudig en overzichtelijk uw inkomsten en uitgaven bijhouden. Voor iemand die heel erg slordig is met zijn administratie en steeds weer schrikt van de snelheid waarmee zijn geld als sneeuw voor de zon verdwijnt is dit simpele maar briljante programma een uitkomst! Schulden ontstaan vaak door een gebrek aan overzicht. Meestal weet je goed wat er maandelijks binnenkomt aan geld, maar weet meestal niet precies wat eruit gaat. Het is makkelijk in te vullen en geeft een zeer overzichtelijk beeld van hoe je er financieel voorstaat. Zorgen dat je aan het einde van de maand geld overhoudt of niet hoeft bij te lenen begint bij het in kaart brengen van je inkomsten en uitgaven, zo weet u direct hoeveel u uitgeeft aan bijvoorbeeld wonen, vrije tijd en eten.

Informatie & registratie

In de demo-versie van Kasboek zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 5,50. Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rekening nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Kasboek en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder de button Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

Download

Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A