FloormagicGrafische Software

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 10 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger

  Voorbeelden

Inleiding

Floormagic is een tekenpakket dat is ontworpen om snel en eenvoudig zonder te veel handelingen een plattegrond of een vooraanzicht van een woning te maken. Ook is er een extra mogelijkheid om d.m.v. een wizzard een rioleringstekening te ontwerpen. Dit programma heeft de voornaamste functies wat een normaal tekenprogramma ook heeft maar als specialisme met betrekking tot het maken van deze plattegronden, aanzichten en rioleringsplannen. Door de eenvoudige opzet van het programma en de uitgebreide help-functie is het een gebruiks vriendelijk programma geworden dat ook nog eens snel te leren en te gebruiken is waardoor iedereen het gauw onder de knie heeft. Het programma heeft een bibliotheek voor de meest uiteenlopende onderdelen van een woning zoals trappen, ramen, deuren, meubilair, keukenatributen, hekwerk etc. Deze zijn onderling weer kantelbaar in 8 verschillende posities.

Mogelijkheden

 • Bibliotheek met bijna 50 onderdelen kantelbaar in 8 posities
 • Icon designer voor het ontwerpen van windows icons (32 x 32 pixels)
 • Importeren van foto's, cliparts, icons.
 • Exporteren van Bmp naar Gif plattegronden
 • Eenvoudig riolerings plattegronden maken met de ingebouwde designer
 • Afdrukken in verschillende mogelijkheden en afmetingen
 • Een uitgebreide helpfunctie in woord en beeld
 • Informatie & registratie

  In de demo-versie van Floormagic zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het saven en afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 9,50 Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rek.nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Floormagic en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder de button Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

  Download

  Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

  Rekening nummer : 92.40.50.977
  IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
  BIC nummer : ABNANL2A