FloordrawGrafische Software

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 10 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger

Inleiding

Floordraw is een programma waarmee men in zeer korte tijd een complete plattegrond van een woning kan ontwerpen. Het is een vervolg op het tekenpakket Floormagic dat reeds eerder is uitgebracht, met dit verschil dat plattegonden eenvoudiger en nog sneller zijn te ontwerpen. Dit programma wordt inmiddels naar volle tevredenheid door diverse woningbouwcorporaties en architectenbureaus gebruikt. Het programma is opgedeeld in drie tekenvelden n.l. begane grond, 1e en 2e verdieping die allen afzonderlijk van elkaar kunnen worden gekozen en bewerkt. Dit programma heeft uitsluitend de functies die nodig zijn om even snel een tekening te maken zonder z.g. toeters of bellen. Dit maakt het programma daarom zo uniek door de eenvoudige opzet en bediening. Bekijk dit voorbeeld om een indruk te krijgen van een plattegrond die met dit programma is gemaakt. Door deze eenvoudige opzet van dit programma kunt u in minder dan 15 min. een kant en klare plattegrond ontwerpen van een woning, dus zeer geschikt voor mensen die hun woning willen uitbouwen.

Mogelijkheden

 • Bibliotheek met kant en klare onderdelen zoals trappen, deuren, ramen, sanitair enz...
 • Icon designer voor het ontwerpen van kleine icons
 • Opslaan van de tekeningen naar Bitmap (Bmp) en Jpg formaat
 • Afdrukken van de plattegrond
 • Een uitgebreide nederlandstalige helpfunctie
 • Informatie & registratie

  In de demo-versie van Floordraw zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het saven en afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 9,50 Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rek.nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Floordraw en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder de button Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

  Download

  Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

  Rekening nummer : 92.40.50.977
  IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
  BIC nummer : ABNANL2A