Files2HtmlWebsite Design

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 10 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger

Inleiding

Files2Html is een klein programma dat mappen, submappen en bestanden wegschrijft naar een Html pagina, een textbestand of direct naar de printer. Het programma is zeer eenvoudig te bedienen, snel, doelgericht en zonder toeters en bellen.Maak een keuze uit een map(directory), selecteer of u naar een html-pagina, textbestand of naar een printer wilt wegschrijven, klik als laatste op de startknop en het programma doet de rest. Na enige seconden hebt u een keurige Html pagina, de bestanden zijn dan ook als hyperlink weggeschreven. Dit programma is ideaal als indexering voor allerlei mappen van uw computer en deze te vertalen naar een complete webpagina. Deze pagina kunt u later dan ook zelf aanpassen naar uw eigen layout.

Informatie & registratie

In de demo-versie van Files2Html zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het saven en afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 5,- Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rek.nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Files2Html en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder de button Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

Download

Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

Rekening nummer : 92.40.50.977
IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A