AnsichtkaartGrafische Software

 • Systeem Eisen

  : IBM PC of 100% compatible
  : Pentium min. 200 MHz
  : Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7..10
  : Scherm, min. 1024 x 768 pixels
  : Min. 10 MB vrije ruimte op schijf
  : Internet Explorer 6.0 of hoger

Inleiding

Een bekende dagelijkse situatie, een van uw beste vriendinnen of vrienden is jarig en u wilt haar graag een kaart sturen maar u hebt geen verjaardagskaart in huis. Dan is dit programma de reddende (computer)engel. Met dit programma kan in enkele stappen en ogenblikken een passende kaart worden ontworpen en worden afgedrukt eventueel met een envelop. Dit programma is tevens geschikt voor het maken van o.a. kerst, verjaardag, verhuis, uitnodiging, geboorte, beterschap, doop, felicitatie, trouw en condoleancekaarten. Na registratie van het programma kunt u gratis 180 extra kerstkaarten en diverse voorbeeldkaarten downloaden geschikt voor dit programma.

Informatie & registratie

In de demo-versie van Ansichtkaart zijn er een aantal beperkingen t.a.v. het saven en afdrukken. De prijs van dit programma is slechts € 10,- Door overmaking van dit bedrag op onderstaand rek.nummer, t.n.v. J.Dickmann, Doetinchem onder vermelding van Ansichtkaart en uw e-mail adres wordt het registratie-nummer via e-mail naar u toegezonden. Het ontvangen registratie-nummer moet worden ingevoerd in het programma onder de button Registratie. Wilt u meer informatie of wilt u dit bedrag op een andere manier overboeken of versturen neem dan contact op via e-mail met.... jos@dickmann.org

Download

Om het programma eerst uitvoering uit te proberen alvorens tot de aankoop over te gaan kunt u hier de Demoversie downloaden. Kijk ook op de filatelie pagina voor informatie over het verzamelen van postzegels.

Rekening nummer : 92.40.50.977
IBAN nummer : NL11ABNA0924050977
BIC nummer : ABNANL2A