Webshop met aangeboden zegels

Mijn webshop met aangeboden zegels is te vinden op www.marktplaats.nl voor advertenties m.b.t. filatelie, met o.a. Duitsland, Oostenrijk en Nederlandse kavels. Deze advertenties zijn in verhouding tot andere webshops zeer klantvriendelijk m.b.t. de prijs. Hier vind u diverse kavels met zeer interesante zegels, blokjes en complete vellen.

Corona zegel op Toiletpapier

Onlangs kondigde de postdienst van Oostenrijk aan dat het een postzegel uitgaf gemaakt van drielaags toiletpapier, ter herdenking van een van de vreemdere verschijnselen (Covid-19) van het jaar 2020.

Verkoop Crypto Postzegels

Naast de verkoop van de reguliere postzegels zijn er sinds 2019 Crypto zegels uitgegeven door Oostenrijk en als 2e land in 2020 Kroatie. Kijk hier voor de verkoop prijzen van deze ongewone zegels (PDF).

Verkoop Bankbiljetten

Sinds kort zijn we ook begonnen met de verkoop van bankbiljetten (gebruikt en ongebruikt (UNC)). Kijk hier voor een voorbeeld van enkele biljetten van Venezuela en de geschiedenis van de 0 Euro biljetten. Bekijk het op www.marktplaats.nl voor alle kavels of bekijk alvast de prijslijst van alle bankbiljetten.